A természet egy rendkívül értékes dolog, aminek a megőrzésére mindenkinek oda kéne figyelnie. Városban lakok, de falun nőttem fel, úgyhogy tudom, hogy mennyit tehet hozzá az ember mindennapjaihoz az, ha fák, vagy erdő közelében él. Ezért is sajnáltam azt, hogy pár évre Pestre kellett költöznöm. Szerencsére azonban itt is találtam rengeteg fás és parkos részt, ahol kicsit újra kapcsolódni tudtam ehhez az énemhez.

Most azonban már nagyon más az életem. Visszaköltöztem a városba, ahol felnőttem és egy olyan részen sikerült lakást találni, ahol mindig csend van és a hátsó kertem valójában egy erdő. Itt nagyon szeretek futni, vagy csak úgy kikapcsolódni. Elképesztő érzés mikor egy zajos nap után hazaérek és a teljes csend fogad. Esküszöm nektek, hogy terápiás és mindenkinek érdemes lenne átélnie.

Ezek után nem is gondolnátok, hogy a másik kedvenc tevékenységem szöges ellentétben áll a csönddel. Legalábbis ezt gondolhatná először az ember, ha motorozásról van szó. Van azonban valami elképesztő abban, mikor az ember egy elhagyatott országúton száguld. Azelőtt azonban, hogy rátaláltam volna a Motortire oldalára, a motorozás nem mindig volt felhőtlen szórakozás. A motorgumi árak általában nagyon magasan voltak és nem szívesen költöttem egy csomó pénzt erre.

Az egyik motoros barátom, akit régóta ismerek, az egyik nap megelégelte azt, hogy mindig panaszkodok és azt mondta, hogy nézzek fel a Motortire oldalára. A motorgumi árak, amik itt találhatók, biztosan meg fognak győzni arról, hogy interneten is érdemes lehet elintézni a motorgumi vásárlást. Én kaptam az alkalmon, mivel amúgy is utáltam boltba járni a gumijaimért.

A Motortire oldalára belépve, szinte azonnal megértettem, hogy mi tetszett annyira ebben a barátomnak. Az oldal első ránézésre is könnyen értelmezhető és nagyon letisztult. Emellett azonban nem felejtette el, hogy mit jelent a motoros életérzés. A színek is tetszettek, mivel a fekete és sárga kombinációja akkor sem bántja a szemet, ha éppen este böngésznénk a motorgumi árak között.

A motorgumi árak kapcsán jöttem azonban elsősorban az oldalra, úgyhogy kíváncsi voltam arra, hogy milyen választék érhető el náluk. Már az első lépésnél nagyon megkönnyebbültem, mivel elérhető volt az oldalon egy autógumi kereső. Ennek segítségével pontosan meg tudtam adni a motorom adatait. Így nem kellett attól félnem, hogy a termék, amit vásárolni fogok, esetleg nem lesz jó a járművemhez.

A motorgumi árak valóban olyanok voltak, amikhez foghatót már rég nem láttam. Motorgumit venni semmiképp nem egy olcsó dolog. Itt azonban a motorgumi árak olyanok voltak, hogy nem éreztem rögtön azt, hogy ki fog ürülni a pénztárcám és nem tudok majd ételt venni a hónap végén. Nem azért voltak ilyen alacsonyak egyébként a motorgumi árak, mert rossz minőségűek lettek volna a termékek. Egyszerűen csak a webshop természetétől fogva olcsóbb, mint egy rendes bolt. Egy akkora értékű dolognál pedig, mint a motorgumi, a szállítási díj őszintén elhanyagolható.

Összességében tehát nagyon pozitív volt az élményem a Motortire összes aspektusával kapcsolatban. Az órákig tartó válogatás és kétségek helyett pár perc alatt el tudtam végezni az új motorgumi vásárlását. Ha nektek is elegetek van már a régi módszerekből, és hajlandóak vagytok kipróbálni valami újat, akkor mindenképpen ajánlom a Motortire oldalát. Könnyen kezelhető és az árai is verhetetlenek.