A környezet és a természet általában egy egész elvont fogalom. Pedig valójában az egész életünket beszövi mindkettő. Ahogy egyre több időt töltök otthon az új munkámmal, egyre inkább érzem ennek az igazságát. Elvégre logikusan semmi szükségem nem lenne arra, hogy kimozduljak a lakásomból. Hiszen mindenem megvan, ami evolúciós szempontból kéne. Van mit ennem, innom, van egy meleg hajlékom, és még pénzt is keresek. És mégis, azokon a napokon, mikor nem tudok kimozdulni, valami szörnyű érzés fog el és mindent nehezebb megcsinálni.

Mindig észreveszem ilyenkor, hogy a világhoz való viszonyom mennyire meg tud változni, amint kilépek. Az utcák szinte más színben tűnnek fel. A levegő azonban a legnagyobb különbség, amit ilyenkor szoktam érezni. Nem is értem, hogy miként tudtam szívni ennyi ideig a lakás poshadt, áporodott levegőjét. A vicces azonban az, hogy egyik állapot sem tart örökké. Egy idő után az ember elkezd vágyni újra a kis kuckójára.

Biztos vagyok benne, hogy mindenki ismeri azt az érzést is, mikor egy hosszabb túra, vagy egy dolgos nap után hazatér. A lakás olyan kellemes és hívogató. Nem is értjük, hogy miként tudtuk elhagyni ezt a kellemes, védő burát. Tehát ha ez a két dolog egymás mellett létezhet, akkor hol van az igazság?

A választ nem tudom biztosra, de annyit tudok, hogy az ember folyamatosan változik. Bennünk van egy alap kényszer arra, hogy állandóságot keressünk, viszont mikor megtaláljuk, akkor nem maradhatunk túl sokat benne. A környezetváltozás is ezért tesz olyan jót néha a lelkünknek. Én is, ameddig nem jártam külföldön, nem tudtam felfogni, hogy mennyire szeretek Magyarországon élni.

A trükk egyébként nem az, hogyha erre rájön az ember. Hanem az, hogy ezt a változást úgy tudja behozni az életébe, hogy az természetes maradjon. Mert nem lehet erőltetni. Nekem erre az a módszerem, hogy mindig figyelem a testem és a lelkem apró jeleit. Ha pedig ezeket követem, akkor nehezen tudok mellé találni.

Ugyanez volt a módszerem, mikor a barátom bulijára be akartam szerezni valami kis extra kiegészítőt. A neten keresve sok ötlet feljött, de egyik sem hangzott jobban, mint a photobooth budapest, amit a Selfiegép oldalán lehet elérni. Nem tudom, ti hogy vagytok bele, de nekem a fotók mindig is fontos részét képezték az életemnek. És miért ne lett volna így? A fotó egy fantasztikus dolog, ha belegondolunk. Elvégre egy kép segítségével pontosan meg tudjuk örökíteni azt a pillanatot, amiben benne voltunk.

De hogy jön ebbe az egészbe a Selfiegép oldala és mi is az a photobooth budapest szolgáltatás? Először azzal kezdeném, hogy mi fogad minket, mikor belépünk a Selfiegép oldalára. Sokan úgy gondolják, hogy a megjelenés nem legfontosabb dolog. Én azonban mégis azt érzem, hogy ha egy olyan helyre lépek be, mint a Selfiegép, akkor az adott szolgáltatásban is jobban tudok majd bízni. Hiszen ez arról árulkodik, hogy mennyire igényesek az oldal megrendelői.

A Selfiegép ebben ötösre vizsgázott, ha azonban ez nem lett volna elég, még a kezelhetőségre sem lehetett panasz. Ez nekem pedig talán még a kinézetnél is fontosabb. Az ötletgyűjtés hosszú útján találkoztam már olyan oldalakkal, ahol rengeteget kellett olvasnom ahhoz, hogy egyáltalán elkezdjem felfogni azt, hogy milyen szolgáltatást kínálnak nekünk. A Selfiegép azonban úgy van kialakítva, hogy már a kezdőlapon el tudjunk érni minden olyan fontos információt, amire csak szükségünk lehet. Ez is egy nagy pozitívum volt, úgyhogy elkezdtem böngészni az oldalon található tájékoztatókat.

A Selfiegép, photobooth budapest szolgáltatása nagyon egyedi. Egy olyan fotógépet tudunk tőlük bérelni, amely segítségével stúdió minőségű képeket tudunk készíteni. Ez nálam sokat számított, hiszen ha már az ember kibérel valamit, az biztosítsa neki a legjobb minőséget. Különösen akkor, ha emlékek gyártásáról van szó. Úgyhogy örültem, hogy a Selfiegép nem valami félmegoldással akar csak minket átverni.

Érdekelt azonban az is, hogy miként lehet kezelni ezt a gépet. Az oldal több részén is azt állították, hogy a képekhez nem lesz szükség fotósra, hanem mi tudjuk majd elkészíteni őket. Ez egy nagyszerű ötlet, de rögtön eszembe jutott a legrosszabb lehetőség. Mi van, ha valami elromlik a Selfiegépben? Egy rémálom lenne még erre is figyelni az egész este alatt, arról nem is beszélve, hogy lehet még nekem kéne kifizetnem a károkat is. A Selfiegép azonban természetesen készült erre is egy nagyon jó megoldással.

Ez pedig nem más volt, minthogy kiküldenek egy szakembert, aki az esemény egész időtartama alatt velünk lesz és figyel a gépre. Ő végzi egyébként a beállítást is, úgyhogy a szervezőnek nem kell emiatt törnie a fejét. Ha bármi gond van, akkor azt ő fogja orvosolni és ha a résztvevők nem értenének valamit, akkor bármikor fordulhatnak hozzá a kérdéseikkel. Ez számomra egy hatalmas biztosíték volt, és egyre jobban azt éreztem, hogy ez a photobooth budapest szolgáltatás az, amit idáig kerestem.

Kíváncsi voltam még a tarifákra is, hiszen bármennyire is mókás a photobooth budapest szolgáltatás, azért a készleteink végesek. Három különböző időtartamra lehet igénybe venni őket és egyiknek sem vészes az ára. Én úgy voltam vele, hogy a legjobb az lesz, ha a leghosszabbat választom, hiszen annál rosszabb nincsen, mint amikor valami megtetszik a vendégeknek és hirtelen eltűnik a buliról. Örültem egyébként, hogy az árakról ilyen könnyedén lehetett tájékozódni. Nem volt mellébeszélés, nem a telefonban kellett megtudnunk, ez pedig hozzáadódott a bizalmamhoz.

Most már csak egy dolog volt hátra és tudtam, hogy ez lesz a legnagyobb teszt a photobooth budapest szolgáltatással kapcsolatban. Fel kellett vennem velük a kapcsolatot. A telefonszám megtalálásához nem kell sok mindent tennünk. Mivel ezeket az információkat az oldalnak több részén is feltüntették. Így ezzel sem vesztegetik az időnket, ami egy nagyon becsülendő dolog. Ráadásul azt a kétségét is eloszlatja az embernek, hogy nem szeretnék, hogy könnyen elérjük őket.

Mikor telefonáltam, szinte azonnal felvették a telefont. Régen éreztem már magamat ennyire fontosnak. A beszélgetés egész időtartama alatt, ha bármi kérdésem volt, rögtön megválaszolták. Egyszer sem volt bennem az, hogy az ügyintéző csak le akar rázni. Megbeszéltük az időpontot, ő pedig még hozzátett pár dolgot, amit érdemes tudnom a photobooth budapest szolgáltatásról. Ezt követően pedig a buli nagyszerűen sikerült. A photobooth budapest szolgáltatás sikeréről pedig mi sem mesélhetne jobban, minthogy mennyi kép készült az eseményen. Biztos vagyok benne, hogy még évekig fogják emlegetni ezt a bulit. Ahogy abban is biztos vagyok, hogy ha legközelebb lesz valami hasonló eseményem, akkor újra igénybe fogom venni a photobooth budapest szolgáltatást.