A barátommal nagyon szeretünk utazgatni és a természetben lenni. Már többször fogtuk magunkat, beültünk az autóba és elvezettünk egy nyugodt, természet közeli helyre, hogy kikapcsolódjunk kicsit. Ilyenkor annyival könnyebben tud az ember megszabadulni a hétköznapi gondoktól. Ha csak kiülsz egy sziklára és csendben gyönyörködsz a tájban, még csicseregnek körülötted a madarak, teljesen ki tudsz kapcsolódni. Vagy legalábbis mi. A múltkor felmentünk egy kilátóhoz a Velencei-tó mellett. Este felautókáztunk a kilátóhoz.

Mikor kiszálltunk az autóból előhúzott a zsebéből egy kis ékszerdobozt. Teljesen megilletődtem. Azt mondta ezt az évfordulónk alkalmából vette nekem, ugyanis aznap, amikor lesz az évfordulónk, sajnos nem lesz itthon, ugyanis Németországban dolgozik. Teljesen elolvadtam. Belenéztem az ékszerdobozba, és pontosan azok a swarovki ékszerek voltak benne, amikre már hónapok óta vágyom. Már vagy százszor megnéztem az ekszerwebshop.hu oldalon. Egyszerűen imádom!

Annyira meghatódtam, hogy ilyen figyelmes volt. Az egyik ékszer egyébként egy gyönyörű swarovski kristályokkal kirakott ezüst medál volt. Pontosan illik ahhoz az ezüst nyaklánchoz, amit minden nap szoktam hordani, és az anyukámtól kaptam. Egyből fel is tettem a láncomra a medált. Elképesztően jól nézett ki. A másik ékszer pedig egy ahhoz illő ezüst fülbevaló. Gyönyörű kék swarovski kristályból volt elkészítve mind a kettő.

Tényleg olyan rég óta néztem már. Ráadásul az oldalról anya is kinézett már magának egy jó pár ékszert. Szerintem én is meg fogom venni neki azokat a közelgő születésnapjára.

Az ékszerek egyébként annyira fel tudják dobni az ember hangulatát. Ha ékszert hordunk, meg kell tanulnunk viselni is. Ez alatt azt értem, hogy egy szép ékszerhez szép ruhát veszünk fel, és sokkal nőiesebben is viselkedünk. Legalábbis nálam ez így megy.

Ezért tényleg nagyon örültem neki. Főleg, hogy a barátom fog eszembe jutni róla, bármikor ránézek ezentúl, meg ez az este…