Az utóbbi hetekben semmi jóval nem tudtam szolgálni nektek, csakis olyasmi került a tálcára, hogy hogyan rongálódott a természet a közvetlen környezetünkben. Tudjátok, hogy milyen esetekről beszélek, ezért most nem is sorolom őket.

HP Patron | Ingyenes Kiszállítás

Nem, ez nem valami fizetett hirdetés, habár joggal támadhatnátok, hogy nem passzol a blog témájához, hiszen jóformán semmi köze sincs a környezethez, a természethez. De megmondom, hogy miért osztom ezt meg veletek. Mivel nemrég bezárt környékünk utolsó nyomtató kiegészítőket árusító boltja is, tudom, hogy sokan keresitek az alternatívát. Habár én próbálok a lehető legkevesebben nyomtatni, és azt is újrahasznosított papírra, attól függetlenül még így is gyakran muszáj. Innen pedig meg tudom rendelni a nyomtatómba a patront. Ráadásul ingyen szállítják ki, ami azért elég nagy dolog. Persze most elkezdhetitek hasonlítgatni az árakat a régi bolt áraival, és számolgatni. Őszintén nem tudom, hogy mi jönne ki eredménynek, de az biztos, hogyha két terméket veszel együtt, az olcsóbb, ha pedig hármat, az még olcsóbb, mint az eredeti ára a három terméknek külön-külön. Ezentúl mindig jelezni fogom, ha vásárolni készülök, hogyha valaki szeretne csatlakozni, akkor az megtehesse. Visszacsatoláskánt pedig annyit mondanék, hogyha csoportosan rendeltek, bármiről is legyen szó, ami mindig praktikusabb és kisebb nyomot hagy a környezetünkre!

Felénk sokatoknak van HP nyomtatója, mert ahogy emlékeztek, ennek a boltnak volt egy nyitóakciója, ami a HP nyomtatókra volt érvényes, ezért linkeltem be a bejegyzés elején e HP patronokat, de ezen az oldalon aztán tényleg mindenféle nyomtatóhoz találhattok mindent, ami kelhet. Tonerjeik például a Brother, Canon, Epson, Kyocera, Lexmark, Oki, Panasonic, HP, Sharp, Samsung, Xerox, Ricoh és Philips nyomtatókhoz van. Tintapatron a már említett HP nyomtatókon kívül pedig Canon, Epson, Lexmark és Philips márkákhoz lehet vásárolni termékeket. Szinte minden esetben lehet vásárolni utángyártott termékeket is, nem csak eredeti, az adott nyomtató készítője által gyártott termékeket. Ha attól féltek, hogy bolti segítség nélkül nem tudjátok kiválasztani, hogy melyik eszköz kompatibilis a nyomtatótokkal, akkor további jó hír az, hogy minden márka esetében van egy felsorolás az összes nyomtatótípusról. Itt ki tudod választani, hogy neked milyened van és akkor csakis olyan patronok vagy tonerek jelennek meg, amelyek kompatibilisek a gépeddel.

Remélem, hogy segítettem ezzel az információval. Azért próbáljatok meg minél kevesebbet nyomtatni, azt is újrahasznosított papírra és mindenképp szelektíven gyűjtsétek a szemetet.