Amióta az eszemet tudom, mindig is szerettem a számítógéppel foglalkozni. Már gyerek koromban is sokkal inkább vonzott a gép mint az hogy kimenjek, és focizzak. A sportot sem nekem találták ki, így még inkább a szobában töltöttem az időmet.

A négy fal között

Emlékszem, mennyit hallottam ezt, hogy ne a négy fal között üljek már, hanem menjek ki egy kicsit a szabadba végre. Persze mondanom sem kell, hogy hajthatatlan voltam, és maradtam.

Azért ennek is meg lett a haszna, bár ezt akkor még nem tudtam szegény anyám. Hogy mi?

Az általános iskola után, informatika szakra mentem tovább tanulni, és végre tudtam, hogy révbe értem, megtaláltam a helyemet.

A legjobb választás volt a számomra ez a szakma. Ali vártam már hogy tanulhassak, és hogy beleássam magam még jobban a szakma rejtelmeibe. Tudni akartam, hogyan készül egy weboldal vagy hogyan működik, mit hogyan kell kialakítani…

Nem tudtam, hogy mit is fogok majd kezdeni magammal a jövőt illetően, de úgy voltam vele, hogy majd csak kialakul a negyedik év végére. Egyre jobban a fejlesztések, és a weboldal készítések felé kacsingattam. Tudtam, hogy nem lesz egyszerű, de majd csak belerázódok sok munkával.

A nagybetűs élet

Az első munkahelyem rögtön egy közepes nagyságú cégnél lett. Szerencsésnek mondhatom magamat azért hogy felvettek. Minden féle programmal, és fejlesztéssel foglalkoztunk. Ki mihez értett jobban oda került be. Volt aki a grafikai részekben volt otthon, én inkább a beállításokat éreztem jobban magaménak.

Az első munkáim egyike közé tartozott hogy megtudjam, hogy az egyik ügyfél milyen módosításokat is szeretne, és hogy azokat én szerkesszem meg.

Eleinte nem tudtam, hogy mit is szerkesztek sok esetben, és ez igen csak zavart. Ezért úgy döntöttem, ha kapok egy ügyfelet, minden képpen igyekszem megfelelően feltérképezni, hogy a legjobb dolgot adhassam neki.

A szakszavakkaszinos jatekok book of ra

Persze ezzel volt a legnehezebb dolgom. Minden cégnek, szakmának megvannak a szak szavai, amikkel én is találkoztam természetesen. Hogy mik is voltak ezek? Mondjuk az egyik ilyen, erre határozottan emlékszem, a kaszinós játékok book of ra. Az rendben van, hogy szerkesszek valamit, és csináljak is, de hogy írjak valamiről, amiről nem is tudom hogy mi az?

Természetesen ez esetben sem volt más tenni való, mint hogy beleássam magam az online kaszinó életbe, és megtaláljam a megfelelő jellemzőket.

Azt gondolom, elég közkedvelt lehet ez a játék, főleg azok körében, akik szeretik az egyiptomi világot, és a vele járó szimbólumokat, jelképeket. Hogy miért?

Ennek a játéknak az egyik fő momentuma, hogy grafikailag ezeket a motívumokat jeleníti meg. Hogy csak említsek egy párat belőle, Az egyiptomi sas, a fáraó arca, az arany szarkofág… Egy motívum beillesztése nem nehéz, de a játék megtervezése, és beállítása már igen csak.

Be kell hogy valljam, hogy jó pár órányi munkám volt benne, és a végéra alig vártam, hogy kipróbálhassam. Persze mint mindenkit, engem is elkapott a hév, hogy ha megkapom a 10 bónusz kört, akkor mi lenne. Mindenki aki ide felmegy, szerintem erre vár, hogy ezt a lehetőséget megkapja.

Az oldalt már régen nem én készítem, és messze túlszárnyalta önmagát, mégis azért van hogy visszatévedek én is a jó öreg fáraós játékhoz.