Kisfiam szerencsére szeret iskolába járni, egyik kedvenc tantárgya a környezetismeret. Szívesen tanul a különböző növényekről, állatokról és a minket körülvevő világról. Egyik este az étkezőasztalon írta a környezetleckét én pedig mellé ültem a laptopommal, hogy szétnézzek kicsit az interneten, amíg ő elkészül a házival.

Egyik ismerősöm kért, hogy nézzek mér neki utána, hogy milyen lehetőségei vannak, ha nem szeretne iparűzési adót fizetni a vállalkozása után. Így tudatosan olyan helyiségeket kerestem, ahol az önkormányzat nem szedi ezt az adónemet. Így találtam a Pest megyei Újlengyelre, ahol a https://szekhelyszolgaltatas24.hu/ internetes oldalon található székhelyszolgáltató vállalkozás egyik irodája is működik.

A székhelyszolgáltatás keretein belül vállalják még a teljes körű adminisztráció lebonyolítását, és a hatóságokkal való kapcsolattartást.Ez több szempontból is nagyon előnyös. Pénzt és időt takarítunk meg azzal, ha kiszervezzük vállalkozásunk adminisztrációs feladatait egy ilyen szolgáltató cég számára.

Nem kell külön irodát bérelni, nem kell a napi ügyintézéssel bajlódni, hiszen megteszi helyettünk más. Postánkat precízen leiktatva, szkennelve kapjuk kézhez. Nagyon ügyelnek rá, hogy a törvényi előírásoknak megfelelően 24 órán belül értesüljünk küldeményeink tartalmáról.

Kétféle szolgáltatáscsomagot hirdetnek, az egyik a budapesti a másik az IPA mentes újlengyeli csomag. Mindkettő nagyon jutányos árú 6 hónapra szól, amiből egy hónapot ajándékba kapunk.

Örültem, hogy megtaláltam kedves ismerősömnek ezt a lehetőséget. Mire a gyerek kész lett a környezetházival, én is átküldtem neki a székhelyszolgáltatás IPA mentesen linkjét Messengeren.