A családom imád kirándulni. Igazi, nagy, mondhatni olaszos családunk van. Ha mi megindulunk valamerre, akkor mindenki tudni fogja, hogy nekünk biza jó kedvünk van! Persze azt is, hogyha az ellenkezője igaz, nem véletlenül mondtam, hogy akár az “olaszos” is tökéletes jelző lehetne.
Az imádott családi kiruccanások elé dolog vetett akadályt: az újszülött kislányom. Egytől egyik imádja a család összes tagja, de meg kellett közösen egyeznünk, hogy ez a kis manó még nem elég nagy ahhoz, hogy mindenfelé hurcoljuk. Emiatt mondtunk le egy időre a kirándulásokról.

A minap épp pelenkás oldal után kutattam a neten. Olyan helyet akartam, ahol jó áron minőségi árut tudok venni. Tudom, mindenki ezt keresi, szép álom… de én nem adtam fel!
A sógornőmmel beszélgettem erről, amikor mondta, hogy szerinte van pelenka is azon az oldalon, ahonnan a tisztálkodási szereket szoktuk rendelni. Tényleg? A LORD Shopban pelenka is van, és eszembe se jutott?
Hát, igaza volt Andinak. Tényleg van itt pelenka, nem is kevés!

Mindenféle pelus van a kínálatban: újszülötteknek való, nagyobbacskákra tervezett is, továbbá nadrág- és bugyipelenkák között is lehet válogatni.
A LORD Shop esetén nem meglepő, hogy remek árakon kínálták a különféle pelenkákat. Nagy kiszerelésben is lehet rendelni őket, ami nagyon előnyös, és nem csak az ár miatt.

Végül kiválasztottam a legmegfelelőbbet, és rá is tértem a rendelésre. A túrajáratos kiszállítást választottam. Ez egy különleges lehetőség a fővárosi és akörnyéki lakosoknak. A LORD Shop saját szállító járata ez, ami meghatározott időben végigmegy egy bizonyos útvonalon a csomagokat kihordva. Szeretem ezt a megoldást, mert kiszámítható, tervezhető. Pontosan érkeznek mindig, és még a futárnál is lehet kártyával fizetni.

Most sem kellett csalódnom. A megszokott időben megérkezett minden, és természetesen épségben is volt a csomag. Az összeállítással sem volt gond, pontosan az jött, amit rendeltem. Ezzel soha nem volt probléma náluk.
A LORD Shop egy remek pelenkás oldal. Nem gondoltam volna, hogy pont itt fogok rábukkanni arra, amit keresek, de le se tagadhatnám, hogy ez a legjobb minőség, amivel eddig találkoztam.

Bár a kirándulások hiányoznak, örülök, hogy a LORD Shop által könnyebbé válik az itthon, a gyermekemmel töltött időszak pelenka szempontjából!

pelenkás oldal