Válltáskák - Anna táska webáruház

Nagyon szeretem a természetet, párommal elég gyakran ki szoktunk sétálni a közeli erdőbe, ahol minden egyes alkalomkor úgy érzem, hogy újjászülettek. Ha sokat vagytok bent, akkor mindenképp javaslom nektek, hogy időnként menjetek ki, ha nincs is erdő a közelben, akkor is sétáljatok egyet az utcán, de a legjobb az, hogyha kerestek egy parkot, ahol több zöld vesz körbe titeket, és időnként megengeditek magatoknak, hogy a természet által feltöltődjetek. Ami kevésbé volt jó a legutóbbi séta alkalmával, az a jelenet, amikor beakadt a táskám az egyik fa ágába, és így pont olyan helyen szakadt el, amit már nem lehet javítani anélkül, hogy ne maradjon látványos nyoma. Ettől még megéri sétálni, csak én bénáztam.

Így nem volt más választásom, mint venni egy másik táskát. Először nem tudtam, hogy honnan rendeljek, mert az az üzlet már megszűnt, ahonnan korábban vettem a táskákat, de a barátnőm ebben is a segítségemre volt, és elküldte nekem üzenetben a Válltáskák – Anna táska webáruház oldalnak a linkjét, ahol kisebb kutakodás után sikerült is megtalálnom azt a táskát, ami a legújabb barátom lesz a mindennapokban.

A kínálatot átnézve arra jutottam, hogy itt aztán tényleg bárki megtalálhatja azt a táskát, amit csak szeretne. A fehértől a feketén át a különböző színekig vannak fent táskák, a méretekből is annyi fajta van, hogy nem győzi az ember átnézni őket, arról nem is beszélve, hogy milyen remek márkák táskái találhatók itt meg. Olyan márkák közül lehet itt választani, mint a Bugatti, Anekke, Jana, Kimmidoll, Tamaris, Marco Tozzi, Dog Bye Beluchi és még sok más olasz táska szerepel a kínálatban, de egyébként a táskák mellett bőrből készült pénztárcák és övek is kaphatók.

A Válltáskák – Anna táska webáruházban az tetszett nagyon, hogy egyszerűen le tudtam szűrni azt a nagyon sok táskát, ami egyből megjelent itt a válltáska kategóriában. Ehhez egyszerűen kiválasztottam bal oldalon a bézs színt, és így már rögtön az én színvilágomhoz illeszkedő táskákat listázta ki az oldal. Még a szűkítés ellenére is bőven volt választási lehetőség, de már nem olyan sok, amit órákon át kellene átnézni.

Rögtön szemet is szúrt nekem az egyik Tamaris női válltáska, aminek az egyik oldalán egy cipzáros zseb található, valamint a nagyobb zsebet is egy egy cipzár zárja le, aminek köszönhetően biztos, hogy semmit nem lehet kipotyogtatni a táskából, de a képeken azt is lehetett látni, hogy belül is több cipzárral ellátott zseb is a rendelkezésre áll, aminek köszönhetően kényelmesen be lehet pakolni a táskába. A gyors egymásra találás után le is adtam a megrendelést az oldalon, és most már csak azt kell várnom, hogy megérkezzen a táska. Talán ez a legizgalmasabb része a rendelésnek, izgatottan várakozni a csomag megérkezésére. Ahogy olvastam az oldalon nem kell sokáig várnom, csupán néhány napos szállítási időt írnak, akkor több egy picit, ha több terméket is rendelek. Azt hiszem, két-három napot kibírok, míg csenget a futár. Ha már futár, tudom, hogy sokan nem tudtok otthon lenni a futárok szállítási ideje alatt, úgyhogy csak jelzem, hogy Pick Pack Ponton való átvételre is lehetőség van, így aztán tényleg bárki könnyedén átveheti a megrendelését.