Szerintem az, hogy milyen környezetben élünk, és milyen tárgyak, színek vesznek minket körbe, borzasztóan fontos. Egy időben nagyon ráálltam a színek jelentésére. Tudjátok, hogy mondjuk a piros pénztárca, az “vonzza” a pénzt, a bejárati ajtónál kell lennie valami zöldnek, mert az “hozza” a bőséget, ilyenek. Persze, nem tudom, hogy ezeknek mennyire lehet hinni, de azt gondolom, hogy valamiféle alapja biztos van, de inkább úgy hiszem, hogy a színek bennünk indítanak el valamit, tudat alatt. Igazából, én nagyon odafigyeltem arra az otthonom berendezésénél, hogy harmonikus színek legyenek, ilyen pasztell árnyalatok leginkább, amik nyugalmat sugároznak, és semmiképp sem zaklatják fel az ember lelkivilágát, vagy nem is tudom, hogy hogyan fogalmazzak. Be is rendeztem egy kis “béke szigete” elnevezésű sarkot magamnak, gyertyákkal, füstölőkkel. A férjem utálja, állandóan tüsszög a mindenféle illatoktól, úgyhogy a nyugi sarok annyira nem is nyugi sarok. Viszont a ruhákat tök jól megtartja a fotelem.

De nem kell aggódni, mert megtaláltam azt a helyet, ami igazán kikapcsol. Mutatom is: https://karmathaimasszazs.hu/paros-masszazs. Bizony, a Karma Thai Masszázs elnevezésű szalonról beszélek. Alapvetően nem szeretem a masszázst – eddig nem szerettem -, viszont egy barátnőm elvitt ide egyszer, meglepetés gyanánt, és hát, nem akartam visszautasítani. A helyzet az, hogy életem egyik legjobb döntése volt! Az a szolgáltatás, amivel itt találkoztam, minden eddigi ismereteimet, és a várakozásaimat is felülmúlta. Már a recepción mosolyogva, kedvesen fogadtak, ez már önmagában is egy nyugtató atmoszférát teremtett. És hát maga a szalon, valami elképesztő! Főként a lila, lilás színek dominálnak, ami egy nagyon kellemes érzést kelt, olyan barátságos tőle az egész szalon. Szép képek is vannak a falon. Én azt gondolom, hogy egészen biztosan gondoltak arra a berendezésnél, hogy harmonizáljon minden egymással. Szóval, a lényeg a lényeg, hogy a környezet tökéletesen megfelelő ahhoz, hogy el tudjon lazulni az ember.

Engem a barátnőm egy páros masszázsra vitt, amiről azt gondolná az ember, hogy tuti ilyen romantikus valami, de nyugi, bárkivel mehetsz, nem feltétlenül kell a pároddal. Tökéletes egy igazi csajos nap kezdésének vagy befejezésének is. A masszázs ideje alatt is lehet ám pletyizni, beszélgetni, feltéve, ha nem lazultok el annyira mindketten, hogy jól bealszotok a kényeztető masszázs közben. De ez lehet nem történik meg, mert a csomagban benne van egy kis eper, de nem ám akárhogy, hanem csokiszökőkút társaságában! Ennek pedig ki tudna ellenálni, de most úgy őszintén?!

De beszéljünk egy kicsit az árakról is: mi a bevezető áron, tehát kedvezményesen tudtunk elmenni, de szerintem, ha sietsz, még neked is van rá lehetőséged kipróbálni kedvezményesen. De ha mégsem, akkor én vagyok a garancia arra, hogy nem bánod meg akkor sem, ha teljes áron próbálod ki. Nekem elhiheted, én nem szerettem a masszázst, sőt, viszont, ide bármikor visszajönnék. És hát, bevallom, szoktam is járni, heti egyszer. Olyannyira, hogy bérletem van hátmasszázsra, amit amúgy szintén nagyon jó áron tudtam megvenni. De tudjátok, az a kedvesség és nyugalom, ami a Karma Thai Masszázs szalonjában fogad, megfizethetetlen. A masszázs idejére teljesen megfeledkezem mindenről, ami köszönhető a csodás környezetnek, és persze a gondos kezeknek.

Jaj, majdnem elfelejtettem: a https://karmathaimasszazs.hu/paros-masszazs-nak két szalonja található Budapesten. Az egyik, a mindenki által jól ismert Király utcában van, ugye a VI. kerületben, a másik pedig a Síp utcában, a VII. kerületben. Amúgy nincsenek is olyan messze egymástól. A honlapon Te tudod kiválasztani, hogy a kettő közül, melyik szalonba szeretnél időpontot foglalni.

https://karmathaimasszazs.hu/paros-masszazs
https://karmathaimasszazs.hu/paros-masszazs