Az utóbbi időben az új házunk rendezése vette el minden időmet. Célunk volt, hogy ne csak az esztétika legyen fontos szempont, hanem környezettudatos módon legyen kialakítva az épület és maga a háztartás is.

Minden rendben is haladt, káprázatos eredményeket sikerült elérnünk a férjemmel.
A munkálataink végével szembesülnöm kellett azzal, hogy most már nincs több kifogásom, el kell kezdenem foglalkozni a külsőmmel is. A szemem alatti karikák már régóta zavartak, de eddig megmagyaráztam magamnak, hogy ez csakis azért van, mert a folyamatos ház körüli munka miatt fáradt vagyok.

Sajnos kipihenten sem múlt el a sötét folt, szóval pár hét után úgy döntöttem, keresek valami megoldást.
Egyik barátnőmhöz fordultam tanácsért. Eléggé el voltam szomorodva, kétségbeesettségem nem tudtam leplezni. Szerencsére azonnal megnyugtatott, ugyanis az általa használt Instantense krémet pontosan erre találták ki.

Soha nem hallottam még erről a márkáról, de Dorkának nagyon jó véleménye volt róla. Az Instantense egy különleges szemránckrém, mely egyedi összetevői által azonnali hatást produkálva szünteti meg a szem alatti karikákat, ráncokat, táskákat.

Instantense

Fel is mentünk az Instantense weboldalára, hogy jobban képbe kerüljek. Az előtte-utána képek egyszerűen lenyűgöztek! Nagyon sok fotó és valós tapasztalat található az oldalon, ami számomra rendkívül meggyőző volt. Még videóban is megtekinthetjük a folyamatot, ahogyan egy hölgy az Instantense szérumot alkalmazza.

Dorka felajánlotta, hogy próbáljam ki az övét. Elfogadtam a lehetőséget, úgyhogy mutatta is rögtön, mi a teendő.
Legelőször is meg kell tisztítani az arcunkat. Kerülni kell az olajos lemosók és smink termékek használatát, hogyha az Instantense-t akarjuk felkenni.
Ezek után 1-1 picike pöttyöt kell a szemünk alá helyezni, majd elkenni a szóban forgó területen. Többet felesleges használni – ezt az oldalon is írják -, ugyanis a felesleges krém, melyet nem tud beszívni a bőrünk, kifehéredik a bőrünkön a szem alatt. Persze ezt le lehet törölni, továbbá ártani sem árt a bőrünknek, de egy ilyen csodaszert felesleges elpazarolni ily módon.

Meg is csináltam mindezt, majd kb 5 percet kellett várnom. Bevallom, hiába a rengeteg videó és fotó, a kicsit szkeptikus voltam.
Hamar eltelt ez a kis idő, úgyhogy belepillantottam a tükörbe. Hát, mit ne mondjak… a szám is tátva maradt! Sokkal halványabbak voltak ezek a fránya karikák, mint pár perccel korábban.

Kicsit aggódtam, ugyanis mondta a barátnőm, hogy a hatás 6-10 órán keresztül tart. Mi lesz utána? Megint olyan csúnya lesz a szemem, mint előtte?
Szerencsére megnyugtatott, hogy nem kell emiatt aggódnom. Ez a tartósság akkor igaz, hogyha az ember alkalomszerűen használja a terméket, ám az Instantense hosszútávon is kitűnő barátja lehet a szépülni vágyó hölgyeknek.

Az Instantense hosszútávon alkalmazva kiválóan segíti a ráncok kialakulását, továbbá a meglévők csökkentését. Fiatalos, üde külsőt eredményez a használójának, ami nem csak reklámszöveg, hanem valódi hatás, melyet a barátnőmön is láthatok.

Amit a tükörben láttam, egyértelmű bizonyítékként szolgált arra, hogy az Instantense az én megmentőm. Nem haboztam, nekiálltam rendelni. Valójában akkor is nyugodtan megvásárolhattam volna a krémet, hogyha nem próbálhatom ki Dorkánál, ugyanis 100%-os pénzvisszafizetési garanciát biztosítanak rá. Ez azt jelenti, hogyha nem lennék elégedett a rendelt szemránckrémmel, akkor visszaküldhetem, és megtérítik az árát. Az egyetlen kitétel, hogy a krém legalább fele meglegyen, és postai visszaküldés a műveletét 30 napon belül elvégezzük.

A rendelés során kényelmesen, bankkártyával fizettem. A visszaigazoló e-mail gyors megérkezése után már csak várnom kellett. 1-2 napon belül kiszállítják, és onnantól fogva mindig szép lehetek én is!